Serveis Central Benzineres

Disposem de les millors condicions i serveis en totes les nostres estacions

Aquests són alguns dels serveis que ofereixen les nostres estacions. Per saber de quins serveis disposa cada estació, podeu anar a l’apartat > Estacions de servei

Aspiradors

Les nostres estacions disposen d'aspiradors, per netejar l'interior del vostre automòbil d'una manera còmoda, econòmica i eficaç.

Rentat d'automòbils

Les estacions de servei disposen dels millors rentats i cuidats per al vostre automòbil, disposem de rentats automàtics i també manuals.

Botiga

Les nostres estacions de servei disposen d'una botiga amb una gran quantitat de productes i aliments necessaris per a un llarg viatge o una compra.

Servim a pista

Ens agrada el tracte de tu a tu i és per això que servim personalment el combustible a pista.

Aigua i aire

Totes les nostres estacions de servei disposen dels serveis d'aigua i aire per ajudar a tenir l'automòbil en les millors condicions possibles.

Cafeteria

Les nostres estacions disposen de cafeteres per així ajudar als nostres clients a poder-se prendre un bon cafè i relaxar-se.

Zona de pícnic

Les nostres estacions de servei disposen d'unes zones de pícnic, per relaxar-se i descansar d'una manera còmoda i agradable.

WC

Disposem de lavabo a totes les estacions de servei de Central de Benzineres.

Pa acabat de fer

Disposem de pa acabat de fer.

Encàrrecs per telèfon

Ens pots trucar i fer una comanda de pa.

Tabac

Disposem de màquina de tabac.

Butà i propà

Disposem butà i propà.

Llenya i carbó

Disposem de llenya i carbó.

Quins avantatges tenen els nostres carburants?

A Central de Benzineres disposem dels millors carburants per als vostres vehicles, ja que superen les màximes exigències dels fabricants d’automòbils. Els avantatges dels nous carburants de les prestigioses marques Repsol (Neotech) i BP (Active) us ajudaran a tenir el vostre automòbil amb les millors condiciones possibles. Aquestes són els avantatges dels nostres carburants:

Major rendiment i màxima potència

Els nostres carburants ajuden a mantenir les prestacions d’estrena del motor, netejant totes les parts metàl·liques del sistema i permetent que el motor rendeixi com en els seus orígens de fàbrica.

Optimitzen el consum

Els nostres carburants aconsegueixen un rendiment òptim del motor sense necessitat d’augmentar el seu consum, aprofitant al màxim les propietats dels carburants.

Allarguen la vida del motor

Els nostres carburants tenen una gran capacitat detergent que neteja al màxim totes les parts del motor per les quals circula. Els seus avançats components protegeixen les delicades superfícies.

Redueixen el nombre d'avaries al motor

Els nostres carburants disposen d’additius que redueixen el nombre d’avaries en el motor. Allarga la vida del teu vehicle amb el millor producte.

Superen les màximes exigències dels fabricants

Els nostres carburants satisfan les demandes dels grans fabricants del mercat i proporcionen al vehicle una arrancada fàcil i un òptim funcionament.

Descobreix on es troben
les nostres estacions de servei

keyboard_arrow_up